onsdag 5. januar 2011

Rosa?

Det har vel aldri egentlig vært helt min farge, eller? Jeg hører det snakkes om at det er årets farge og at den kommer til å bli overalt! Rosa maling, rosa gardiner, lampeskjermer, vaser, you name it. ROSA! Kommer jeg til å sky rosa sånn som jeg gjorde i min barndom? Eller blir jeg vant til det og plutselig liker det veldig godt. Begynner å elske rosa? Jeg har jo allerede malt over den rosa fargen som var i yttergangen. Og den andre gangen er det veggpapp som er rosa og den har jeg noen plasser revet av. Har jeg virkelig gjort det nå som den fargen skal bli trendy?!

Neida jeg angrer ikke et sekund på at gangen ble hvit.. Men jeg hater ikke rosa sånn som jeg gjorde når jeg var mindre. Jeg liker rosa på riktig plass. Når andre har rosa så syns jeg det kan være veldig fint. Kanskje dukker det opp en rosa ting her hjemme, hvem vet.
Men det blir nok ikke noe voldsomt innrykk av rosa selv om det er 
årets far(g)e!


2 kommentarer:

  1. Jeg har vært skikkelig rosa-hater hele livet jeg, men de siste par årene har jeg blitt så glad i roser, da kom liksom rosahatet litt bort, for rosa roser er jo tross alt nydelige! Men, når det er sagt, kommer jeg aldri til å vise meg i rosa klesplagg, grøss, jeg er ei dame på 176 cm med store former, vil ikke bli forveksla med den berømte rosa elefanten heller!! :P

    SvarSlett
  2. Jeg er ingen stor tilhenger av rosa. Men heldigvis er smaken forskjellig. Hadde ikke vært morsomt om alle likte akkurat det samme.

    Ha en trivelig kveld.

    SvarSlett