tirsdag 4. januar 2011

Hekta på elektronikk...

Det går utrolig mye tid på data og elektroniske duppeditter!  Hvis man først setter seg ned, kan man risikere å bli sittende lenge, og reise seg bare når man trenger påfyll i kaffekoppen. Man kan styre hele livet utfra en pc. Jobb, underholdning og tidsfordriv. Det blir rett og slett litt mye for stakkars hodene våre som blir utsatt for en livsstil som ikke er helt bra. 
Selv om jeg har gjort mye annet i dag så har jeg hatt pc'n på hele tiden, vært innom å sjekket ditt og datt. Det har egentlig ført til at mindre ting blir gjort og alt blir gjort mye tregere enn det egentlig skulle vært gjort. Problemet er at vi er avhengig av denne elektronikken,...

Så for å bevise for meg selv at jeg ikke er avhengig skal jeg ta en data pause på ca en time! ehh neida, det er en del ting som burde bli gjort og planen er å gjøre det før jeg vender tilbake til dataen. Så får vi se hvor lenge det blir... Eller om det i hele tatt lar seg gjøre!

Når man har en interiør blogg så må man ha interiør å vise frem. Siden interiøret er under oppussing så må man arbeide for å ha noe å ta bilder av! 

Jeg er snart ferdig med prikke bildet av lille hunden min. Det blir en av de mange tingene jeg skal gjøre i løpet av de elektronikk frie timene/dagene jeg skal ha. 

Min oppfordring til deg er: Klarer du en hel dag uten å skru på PCen?

Kommer plutselig tilbake!

1 kommentar:

  1. Hehe, denne dataingeniøren føler seg i alle fall naken uten konstant kontakt med teknologi!

    SvarSlett